Om bloggen

Jag tror att allt har en mening. Jag tror att det finns en särskild orsak till allt som sker i mitt liv och i världen. Jag tror att min inställning till och mina tankar om livet påverkar det liv jag får. Jag tror också att alla människor har ett särskilt syfte med sitt liv, att jag har kommit till den här jorden för att uträtta något särskilt, för att göra skillnad. Jag tror också att om vi alla fann det där särskilda som vi är menade för, så skulle världen se annorlunda ut.

Den här bloggen handlar om min resa mot mina drömmars mål. Om utmaningarna och välsignelserna längs vägen och om hur jag försöker stanna upp och inse, att allt är precis som det ska vara, just nu.

Idag arbetar jag som HR-chef på ett medelstort bolag, jag gör karriär och jobbar många timmar med svåra frågor. Anledningarna är många till att jag har börjat fundera över om det verkligen är detta jag är menad att göra, men längtan är stark och tilliten fullständig (oftast!) till att jag kommer att hitta min grej, när det är dags. Följ gärna med mig och bidra i diskussionen!

Annonser

3 thoughts on “Om bloggen

  1. Hittade hit via länk på din gamla blogg. En jordnära filosofi lyckas jag skönja i det du skriver, utan att det kanske är meningen så ger du även mig inspiration!

    Keep up the spirit, och besök gärna min blogg! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s