Mina inspirationskällor

Det finns så otroligt många fantastiska människor som vågat ta klivet till att leva sitt eget liv och göra sin grej, det inspirerar mig oerhört.

Sara Emilioni – mindfulness-och yogainstruktör

Jag träffade Sara för första gången för två år sedan på ett retreat i mindfulness. Sara har gått den långa vägen till att hitta sin grej och det märks tydligt i allt hon gör att passionen finns där. Jag har gått både mindfulness- och mediyogakurser för Sara och just nu träffas vi för att ta fram individuella mediyogaprogram som främjar min hälsa. Hon inspirerar mig därför att hon vågar göra sin grej och hon har ett skönt sätt att mixa det viktiga med humor.

Mer info här

Josefine Jäger – raw food kock och matkreatör

Jag träffade Josefine första gången på ett retreat och hennes passion för raw, grönt och ekologiskt smittade genast av sig. Josefine har hjälpt mig att göra min ganska restriktiva kost mycket mer spännande och framför allt fantastiskt god. Tack vare Josefine är jag en äkta green food-junkie och näst på tur står en åttadagars cleanse-kur under ledning och lagning av henne. Hon inspirerar mig eftersom hon vågar göra sin grej och för att hon gör det med en enorm passion som det är svårt att inte smittas och inspireras av.

Mer info här

Carolina Gårdheim – författare och grundare av Kreativ Insikt

Jag har länge känt till företaget Kreativ Insikt men blev tipsad om Carolina av en vän för bara några månader sen och hittade bloggen. Just nu arbetar jag med böckerna Bli din egen livskonstnär och Gör din grej, som Carolina har skrivit. Jag känner på många sätt igen mig i Carolinas berättelse och hon inspirerar mig därför att hon gått sin väg, förändrat sitt liv och bestämt sig för att inspirera andra att göra detsamma, om det behövs.

Läs mer här

Paulo Coehlo – författare och tänkare

Jag har läst hans böcker ända sedan Alkemisten publicerades i Sverige. De ger alltid ny input, nya insikter och massor med inspiration. Just nu följer jag honom på twitter där han är väldigt aktiv. Härifrån kommer många av mina one-liners.

Följ honom här

Robin Sharma – författare och inspiratör

Jag blev tipsad att läsa Munken som sålde sin ferrari för några år sedan, en ljuvlig bok. Det intressanta med Robin är hans sätt att koppla ihop det själsliga med business-världen då han främst arbetar med företagsledare och entreprenörer. Jag följer även Robin Sharma på twitter, får min dagliga dos av inspiration och snor one-liners.

Läs mer här

Lilou – the juicy living tour

The juicy living tour pågår ständigt och är sprängfyllt med fantastiska möten med världens mest inspirerande människor. Temat är alltid meningen med livet, hur vi fyller det med mening och hur vi väljer att leva våra liv. Allt ifrån Oprah och Wayne Dyer till Anita Moorjani, Carolina Gårdheim och min fantastiska vän Karin Hagelin. Jag kan varmt rekommendera att titta in och titta på några intervjuer.

Se mer här

Mia Skäringer – komiker och författare (bland annat)

Jag fick upp ögonen för Mia första gången i Mia och Klara som var ett humorprogram. Roligt, men det är först när jag har läst hennes bloggar och böcker som jag på djupet inspirerats. Jag är så tacksam att det finns människor som hon, som vågar prata om det riktiga livet, utan fina fb-uppdateringar. Hon har även lärt mig att livet är ett andetag, det vackra med det svåra och håll om när det blåser. Det har tröstat mig många gånger. Kan varmt rekommendera Avig Maria, en fantastisk bok.

Mia har lämnat strålkastarljuset ett tag, men lite mer info finns här

Malin Berghagen – yogalärare, författare, föreläsare

Hon inspirerar mig eftersom hon brinner för hälsofrågor, yoga, livsstil, själslug kontakt och en bättre värld. Hon har inte levt ett helt enkelt liv men har hela tiden sökt sig inåt för att hitta sig själv igen. Jag älskar boken Yoga med Malin och jag älskar att höra henne föreläsa.

Läs Malins blogg

Eckert Tolle – författare och andlig vägledare

Det går inte att inte beröras av denne lille man. Jag inspireras otroligt mycket av hans sätt att se på världen och boken En ny jord har varit en kraftkälla för mig när det har varit tufft. Kolla in honom på youtube, han har ett fantastiskt sätt att illuatrera våra tankar och känslor när de bombarderar oss.

Läs mer här

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s